24 November, 2014

Dove go fresh cucumber & green tea scent roll on

Hai pals..

Sebelum tidur, saya nak buat review pasal anti perspirant deodorant Dove cap timun. Haha. First time nampak produk berasakan timun. Biasanya orang letak timun tu kat bahagian mata. Tujuan dia adalah untuk menghilangkan gelap bawah mata. Berkesan jugak kalau diamalkan.

Sebelum ni, saya guna Nivea go fresh color biru. But then, accident happen dan tertumpah. Baru seminggu beli, dah tak dapat guna. Jumaat lepas, selepas survey jenama deodorant kat Giant Seksyen 7 tu, adalah beberapa brand yang famaous seperti Rexona, Adidas, Safi, Enchanteur dan lain - lain. Tetapi, timun sebagai deodorant? No wonder kan. So, scent dan smell dia of course la bau macam timun yang diblend. Jangan pulak satgi korang g dapur, g hidu bau timun. Mungkin ada bau, tapi tak kuat. Kalau blend timun tu, bau die best.


Best deodorant ni, eventhough saya ni first time user. Tak rugi mencuba tryla. Harga dia di Giant lagi murah pada Rexona. Mahal RM0.01 sen pada Nivea. 

No comments: