Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2014

2014

Assalamualaikum dan salam tahun baru
Apa khabar. Moga semua sihat hendaknya. Lama aku tak menjengah belog kesayangan ni. Kalau ikutkan ini adalah post untuk tahun 2014. Selamat Tahun Baru. Untuk baby yang lahir tanggal 1/1/2014 mesti bertuah kan. Macam mana lah mak ngan abah korang rancang nak beranakkan korang tanggal 1/1. Hebat. Bertuah korang. Tapi takpe lahir jugak korang di dunia ni. Dah besar jangan nakal-nakal ye.
Aku, hari ni masih lagi tercongok di seri iskandar. Hanya tuhan saja tahu betapa rindunya aku dengan kampung halaman. Harap panjang umur untuk pulang ke kampung.  Insyaallah. Aku tengah menghitung hari ni untuk menyiapkan segala sisa-sisa pelajaran di UiTM Perak. Setelah 3 tahun bertapak di UiTM Perak, inilah hasilnya. RESEARCH. Walaupun keadaan agak sesak. Namun, aku dah berjaya sampai ke tahap ni. 
10/1/2014, hujan gerimis dari pagi sampai petang. Aku redah hujan masuk ke UiTM untuk berjumpa dengan pensyarah demi menyiapkan kerja-kerja research yang terbekanglai. I…