Skip to main content

Posts

Showing posts from June, 2013

Final Exam

Assalamualaikum... apa khabar belog..
aku busy sangat...tak sempat nak jenguk blog ni.. mintak maaf sangat-sangat. Tambahan lagi, banyak kerja akhir nak kena siapkan sebelum masuk praktikal nanti 29/7. Report untuk subjek Research Methodology kena hantar 1 haribulan ni. Tapi itu tak jadi masalah, sebab confirm akan siap sebelum tarikh due date. Janji hantar on time. 
Semalam baru habis paper Compensation and Benefit. Alhamdulillah, smooth je jawab. Tapi jawapan entah betul atau tidak. Tak boleh letak tahap konfident tinggi sangat sebab takut pressure nanti dapat result. Jadi, kita pasrah dan terima je apa yang dapat. Yang penting usaha sudah. Atas Allah lah nak bagi apa kan. Itulah.
Teruk. Ingatkan darurat akan diistiharkan semalam. Manalah tahu, sebab semalam jerebu teruk sangat. Bau asap dia memang kuat. Hai, nasib baik tak sempat nak istiharkan darurat kat perak ni. Kalau tak final exam memang postpone dah. Semua kena postpone. Habislah banch aku bila nak grad pun tak tahu. Nasib …