31 December, 2012

Alamak 2o13......

Pinjam doodles MR.google jap. Esok 2013. waaaaaa... takutnya.. diri masih tidak berstatus dan berjawatan tinggi.... walaupun Aku still young . Tapi terasa banyak bebanan yang kena pikul. Ape ape pun, hidup perlu diteruskan...  Semoga ayah dan mak dimurahkan rezeki, panjang umur dan bahagia selalu. Kepada keluarga yang tercinta, doakan kejayaan untuk aku ya. 2013 Semoga memberi seribu makna dan impian. Salam perkenalan 2013, target kena sangkut tinggi - tinggi atas awan. Jangan gantung tinggi atas atap sebab nanti aku tak sampai nak gapai,,,,, :D

29 December, 2012

Banjir





Berita tergempar... Rumah aku banjir kot!!!! Banjir kot!! Ulang tayang sekali lagi.. Banjir kot!!







Cuti studyweek dengan hujan lebat yang turun. Masa yang sesuai untuk mandi manda. Walau ada amaran air banjir membawa wabak bawaan haiwan, memang tak terjadi kat kampung aku. Sebab air banjir dari bukit, air terjun ok. Sejuk giler, memang mandi sekali sehari je, lepas tu pakai baju banyak lapis dah tu bakar arang dengan dapur arang. best sangat... Excited main air banjir, cepat je air naik rumah, dan cepat je air surut..........

siapa pula yang pakai baju pink tu. Bersilat bagai dalam air banjir.. Banjir kot!!! hehehe. Wah nasib baik dah sampai Perak. Sambil buat post ni sebenarnya saya sedang revise revise. Cuci otak sikit untuk final yang bakal tiba. FEEL TOUCH CROSS.............     :D

17 December, 2012

blood donation

percaya tak first time derma darah sampai menangis. - -' Malu kot dikelilingi semua orang, tanya kenape menangis? kenapa? sakit ke?. huhu, sebenarnya aku rasa macam pening semacam je.. xtahan terus menangis.. Hadooii. nasib baik ada teman yang g sekali.. Lagi satu aku xboleh nak tengok darah aku sendiri, x sanggup nak tengok.. insyallah lain kali boleh derma lagi.. pengalaman yang xdapat dilupakan. Mulai hari ini, aku sudah tahu darah aku jenis apa. :D