12 January, 2013

Menulis tak henti henti

bagaimana keadaan jari jemari runcing aku kalau asyik tak berhenti menulis. adakah memberi kesan nanti. Wah takutnya. masalahnya menulis saja yang akan membuatkan aku yakin. Kalau tak menulis atau menconteng self efficacy diri aku amat sederhana. Memang habis dakwat semua alatan tulis aku sebab aku menulis tak berhenti. Lagi kalau subjek killer macam tu memang semakin banyak kertas A4 atau kertas conteng akan aku conteng conteng.

Conteng bukan benda sia sia , benda berfaedah kan untuk belajaran. Aku rasa tangan aku macam dah kelihatan muscle muscle yang agak seksi. Auu.. muscle dekat jari lah. Haish nanti nak sarung cincin mintak mintak muat. kalaulah tangan aku kidal mesti bertimbun timbun kertas. Hee. Menulis banyak banyak mestikan masuk dalam otak ye. Usaha tangga kejayaan. Korang yang style study tak menulis untungla, terutamanya girl mesti jari runcing kan.

Jaga ye jari anda, nasihat ikhlas dari aku, Kaki Menulis nota
Buat nota dah macam salin buku teks yang tebalnya 6OO muka surat.
Agak agaklah nak buat nota kan.
Okaylah... semoga berjaya untuk final examination.
Goodluck and jangan tension tension.

No comments: