20 January, 2013

Akhirnya..


Jadi dah penat lelah menelaah, membuat nota, bersengkang mata siang dan malam menghadap buku. Habis semua kertas dicontengnya. Tak sah kalau tak conteng, itu demi menghadapi peperiksaan. Aku berjaya. Aku berjaya kerana dapat berjuang sehingga ke penamatnya..




Juga sekalung ucapan tahniah kepada sahabat yang berjaya menamatkan peperiksaan ini. Trend zaman sekarang, lepas habis paper maka status di FB atau twitteer adalah penting untuk menunjukkan rasa hati. Samada suka marah sedih gembira dan macam macam face lagi.
hah, ini dia tak percaya rasanya aku dah study semua buku yang bersaiz agar tebal selama 2 minggu. bayangkanlah macam mana jadinya. Hehe. Tapi itu semua telah berlalu dan semoga semuanya berjalan lancar. 



 Jadi kalau exam kertas memang colourful. Ada purplee, pink dan macam macam. Ada orang cakap kalau kaler paper tu jernih makna kata senangla. Kadang kadang betul.. Kadang kadang idak lah. tengoklah ni kalau tak percaya..



Jadi memang sekejap masa berlalu. Sedar tak sedar dah semesteer 4. Lagi satu semester je lagi hidup dalam kampus then.................. itu saja lah. Selamat bercuti. Ingatlah orang tersayang.

No comments: