03 January, 2013

musim peperiksaan

hari ni dah khatam satu paper.. Hubungan Etnik.. Disebabkan semua nota ada dalam laptop jadi study melalui laptop jee lah. Tapi masalahnya keyboard laptop rosak. Tak boleh nak tekan ENTER. Memang amat susah kalau enter tak jadik. Nak komen Fb pun tak jadi. Sebab sekarang semua nak main enter enter je.  Jadi solution kepada it adalah...............



tapi walaupun keadaan laptop cengitu tetapi niat murni untuk belajar harus diteruskan. Jadi alternativenya cepat2 g beli keybooard mini. kikiki.. Disebabkan notebook, keyboard tu dah macam komputer dekat cc. Owesome. Then, hari ini satu paper sudah habiss.. Yeaaaa, Alhamdulilah.. walaupun jawapan meraban yang diberikan. Insyallah usaha tangga kejayaan...

Antara soalan yang ditanya adalah Nilai Univeral yang perlu dihayati untuk memupuk perpaduan. ????? so,memang takdop dalam buku Hubungan Etnik... Jadi jawapannya macamni ...!@#$%^&. Harap2 dapat markah. Markah apa pun tak kisah. Kecian ke.. janji ada markah. Okay, untuk paper seterusnya.. give it outt.. Daebakk

No comments: