Skip to main content
mungkin masuk kalau ganti gambar kartun ikut kategori. Jom tengok. 

 AZREEN suka Danbo

Budak atas cakap umul suka powerpuff girl. tapi.............
sebenarnya umul suka sailor moon. Ouch seksinya sailormoon nie.:3


Nanti saya sambung lagi ye. Nak g beli hadiah untuk  jiran sebelah. BYE!
okay I'm back.


Mila suka kucing. nilah kucing Mila.Jumpa kucing je mila jadi kucing. Meow meow.


lagi lagi yaya yang sempoi, yaya suka makan macam bawah nie. :3

dan bear ini saya nak kasi kepada akak wani.

 Ini adalah spongebob dari nogori sembilan. Siapakah dia? teng teng teng itulah fida.

Ni adalah akak puteri. Kartun ape yg paling sesuai untuk sidia? Mungkin yang ini okay. 
Boboi boy kuat, Kena kecikkan sikit gambar ni.
 

Okey lastly sheril yang agak agak ape eh. huhu
bagi dia kartun nie la.

Comments

farihah ahmad said…
OHOI~ :)

yen reka2 je umul suke powerpuff girl.. ^^v
maya said…
kuakuakua. rilex2. main main je
yaya alia said…
wawawa,, sy mmg suke mkn ke seredup maya? tp garfield tu comey kih3 :p
maya said…
yela. hahahaha..
adra yasmeen said…
tenkiu...mmg sy pminat spongebob sluar pendek...kih3... thanx fren... ^^"
maya said…
welkem adra yasmeen :)

Popular posts from this blog

Kuantiti air ikut berat badan.

Hai kawan-kawan semua. Berapa liter air sehari anda minum. Segelas, dua gelas, tiga gelas or berbotol-botol. Baguslah kalau banyak minum air masak. Tapi cukupkah air yang korang minum dengan berat badan korang tu. 

Minuman Detox

Hai pembaca sekalian..
Aku rasa semua mesti dah familiar dengan istilah "detox". Apakah sebenarnya detox ni? Detox atau ianya juga dikenali sebagai infused water. Apa kebaikan air detox ni. Air detox ni sangat berkesan untuk menurunkan berat badan. Serius. Aku start buat air detox ni awal bulan Mac, dan percaya tak kalau aku cakap berat aku turun. Betul. Badan aku susut sebanyak 3 kilo. Aku amalkan selama 3 minggu bulan Mac aritu. Diikuti dengan zumba dan buat squat 3 hari seminggu. 
Kawan-kawan, senang je kalau nak kuruskan badan dengan bantuan air detox ni. Yang paling penting, anda - anda semua kena jaga portion makanan anda ambik seharian. Contohnya, pagi xboleh skip breakfast. Makanlah roti wholemeal dua keping. Tengahari makan nasi macam biasa tapi kurangkan kuantiti nasi dan gantikan dengan lauk ayam atau sayur. Biar kenyang. Kawan-kawan, kite kena ajar diri untuk makan dalam kuantiti yang sedikit. Malam pulak makan epal atau makanan selain nasi. 
Camne nak buat air …

Just leave your ears alone.

Assalamualaikum dan hari ini 5 November. Guess what?
Menarik kan topik Jangan ganggu tahi telinga anda. Pernah dengar tak lagu jangan ganggu pacarku. Lagu tu dengan kisah tahi telinga ni memang takde kena mengena. Hari ni kelas habis awal sebab Dr. Finance aku ade meeting. Alhamdulilah, boleh balik awl dan rehat. 
Hari ni, tak tahu kenapa aku mengoogle pasal CSOM atau nama panjang die Chronic Supurrative Otitis Media. Kerana aku pernah menjadi sebahagian daripadanya atau menghidap penyakit Otitis Media peringkat kronik. Dimana sampai satu tahap, jika tidak sembuh possibility untuk pembedahan adalah tinggi. Walhal, kadang kadang aku mengalami sakit kepala yang mungkin berpunca dari telinga. Itu aku tidak pasti. Tetapi yang aku pasti, akulah punca telinga aku bermasalah. 
Lets the story begin... pada suatu pagi, cuti hujung minggu awal bulan januari 2013, aku ternampak sebungkus putik kapas yang bersaiz s di atas rak. Selepas itu, mungkin sebab sudah terbiasa menggunakan putik kapas be…