01 January, 2013

selamat pagi

sesiapa yang birthday dia hari ini. mesti best kan. sebab birthday dia disambut sekali dengan bunga- bunga api dan mercun.. 1/1 setiap tahun setiap kali tahun baru. Kalau aku ada kawan yang beranak hari ini confirm kena wakenabeb giler - giler punyer... tapi sayang setakat ni tak jumpa lagi.. Hehe.. So setiap tahun umur akan naik 1 tahun tapi secara biloginya tidak lah.. Hanya angka je yang berubah - ubah. Macam pembolehubah dah.

Cuti semester cepatlah menjelma, selalunya apabila final datang memang menakutkan. Menghadap buku je kerjanya. tapi yang hairannya bukan 24 jam menghadap buku. Tidur lena makan kenyang mandi macam basah. Takut tu mesti tak kan pernah hilang sebab anda tidak berusaha bersungguh - sungguh. Hanya redho dan pasrah. Aku tak kata kat orang lain, aku pun sama dua kali lima jugak.

Lumrah yang tidak boleh diketepikan, dah ada will baru boleh ubah. Insyaallah. Doakan aku dan semua yang dalam dilema peperiksaan akhir ini.. semoga berjaya menempuhinya. amin.

No comments: