04 October, 2012

Hari ke 4 dalam bulan oktober. Haha. macam hari special je kan. 
Alah, tak de special sangat pun. 
Cuma hari ini walaupun jadual pack giler. dari pagi sampai petang,tapi best tu tetap ada.
 Nak tahu kenapa?
 Kerana dengan izin Allah hari ini aku sudah melangsaikan semua hutangku yang tertangguh pada bulan ramadhan yang lepas. 
Cuma 3 hari ye. Alhamdulilah. 

Lagi satu sebab seronok belajar ekonomi pekerja walaupun agak keliru sebenarnya. 
Hah, masa tengah agak down dan stress tadi time kelas HRD, pensyarah aku jugak ikut emo sikit.
 Eh,bukan sikit... banyak. 
Sampai terkeluar perkataan yang tak sedap didengar(apabila beliau cakap dengan phone ok,bukan dengan kami). Orang penting dalam universiti memang sibuk 24/7. 
Tapi perasaan prihatin memang ikhlas buat pensyarah kesayanganku itu.
 Tengah-tengah dilema dengan stress dan bz tu beliau masih memberi nasihat untuk aku dan kawan sekelas. Dah nama mama kami kan. 

Oklah itu sahaja, bye.

No comments: