04 November, 2012

Cukupla odah oii..

REFRESH. REFRESH. REFRESH.berapa kali nak tekan F5. bosannya dengan kau ni mini samsung a.k.a odah. asyik loading je. Hari tu sebelum format guna window XP tak de masalah langsung. Tapi lepas format window 7, dah slow lagi pada siput. Tekanan perasaan. Takkan nak kena format sekali lagi. Once again? Oh tidak. Mahal format ni 40 ringgit. Kalau dah orang yang azalinya kurang sabar memang g format terus la kan. Tapi aku? @#$%

So mulai sekarang, kena belajar bersabar dengan makcik odah ni. Ahh, tak kira lepas ni nak buang terus dalam sungai belakang rumah. Ketidak sabaran!! Nasib ko la odah. Duhhh.
Nak buat assigment pun tersekat-sekat. - -'. Cubaan. Kalau nak bukak facebook tu memang tak la kan. .....
dah dah la buat hal odahh oii. kaulah yang menyebabkan stressor dalam hidup aku. ODAHHH..


No comments: