31 July, 2011

terungkai suda

alhamdulilah..
kebenaran sudah diketahui walaupun tanpa empunya badan yang bagitau
xpe,aku tengok sendiri pun aku dah paham
ta payah susa-susa nak story atau nak explain
its okay,i'm understand
lepas ni aku bole mindsetkan myself to be a betterwomen.
korang,kalau ade sesiapa insan yang berbuat baik dengan kita,sepatutnya kita hargai dia
sementara dia masih ada kat depan mata kita
bila dia dah ta ada depan mata mulalah kita nak kenang-kenang
lumrah kan cmtu
xpelah janji semua bahagia
:) let gone be gone.

No comments: