08 January, 2015

The end of 2nd Semester MBA

Assalamualaikum..

Bismillahhirahmanirahim..dengan rasminya saya mengumumkan semester ke dua MBA sudah berakhir hari ini. Walaupun last paper dah habis awal lagi, namun ada satu subjek yang drag lama masa kami untuk balik kampung  dan  subjek ini amat merunsingkan kepala. ABR 794 iaitu subjek Applied Business Research Proposal. Hari ni segala soft copy, hard copy telah selamat sampai ke tangan supervisor kami. Proposal. Nampak macam senang. Tapi apakan daya tidak sesenang namanya.

Hopefully, kami punyer proposal okay. Sebab kami nak cuti yang sound. Kerana doing MBA is no kidding. Hanya orang yang tahan fizikal dan mental je dapat lepas MBA. Kalau doing MBA just for fun, baik tak yah. Better gains more experience sebab student yang ada experience memang top student. Believe me. So, jom bercuti. Lupakan buku untuk sementara dan hayatilah masa bersama keluarga anda. Bye.

No comments: