01 October, 2013

Heaaaa..everybody got a dream

Assalamualaikum.. dan salam oktober.

sekarang aku tgh dgr lagu 'Tonight,we own the night'.. you are my hero.. bla bla bla... we are only young.. if we see sunlight..tonight we owe the night.. tak tahu lirik betul ke tak..

Hai, semua.......

Apa khabar? best tak praktikal.. best tak keje? best tak dapat kawan baru?.... best tak dapat gaji? best,best,best,best!! Duit masyuk!! Tapi bagi aku yang paling best adalah menyiapkan buku log dan thesis. Lepas ni, hajatnya nak sambung master. But the problem is ETPM UITM ni tak de pulak nak tawarkan kos aku! Stress nye..aku dah nampak jalan benar nih.. nak bina career ikut lorong yang uitm sediakan tapi apakan daya..

So,another option kalau tak dapat jadi pensyarah muda.. aku sambung master by research je lah.. buat part time or nak sambung master by coursework.. mane satu ye.. camne nak bagi commmitment.. argghh.. mudah-mudahan Allah bagi hidayah kepada-ku.. Amin.

SO,back to work.. anything be update later... First,before sambung master.. aku kena masuk kelas Bahasa Inggeris!! Seriously, bahasa inggeris aku K.O! walaupun MUET dpt BANGGGGG!!


No comments: