29 December, 2012

Banjir





Berita tergempar... Rumah aku banjir kot!!!! Banjir kot!! Ulang tayang sekali lagi.. Banjir kot!!







Cuti studyweek dengan hujan lebat yang turun. Masa yang sesuai untuk mandi manda. Walau ada amaran air banjir membawa wabak bawaan haiwan, memang tak terjadi kat kampung aku. Sebab air banjir dari bukit, air terjun ok. Sejuk giler, memang mandi sekali sehari je, lepas tu pakai baju banyak lapis dah tu bakar arang dengan dapur arang. best sangat... Excited main air banjir, cepat je air naik rumah, dan cepat je air surut..........

siapa pula yang pakai baju pink tu. Bersilat bagai dalam air banjir.. Banjir kot!!! hehehe. Wah nasib baik dah sampai Perak. Sambil buat post ni sebenarnya saya sedang revise revise. Cuci otak sikit untuk final yang bakal tiba. FEEL TOUCH CROSS.............     :D

No comments: