08 April, 2012

بِسْــــــــــــــــــمِ-اﷲِالرَّحْمَنِ-اارَّحِيم

ini adlah makanan feveret aku sebagai student...
kenapa student suka makan benda-benda nie?....
1.sebab sedap of course la kan
2. sebab murah dah xperlu macam2
3. sebab boleh gantikan dengan nasi (nie la sebab ygn utama kan)
bagus ke x makanan nie sbenarnya.. kesan tu kite kena tengok pada future la. kite tengok siapa yang banyak mempunyai penyakit dan etc..
11.90 selepas discount dekat tesco :)

emmm sedapnya tengok pun dh terliur. Maggi paling sedap.. sepeket 3.50 ade 5 bungkus cukup untuk seminggu
setiap minggu aku tengok member aku asyek beli roti. 2.00 lebih dh dpt makn roti expired die dalam masa seminggu. berkhasiat x?
haa nie la makanan yg paling best KFC.. kalau ada duit lebih hujung minggu g makan benda nie. selalu order snack plate.. 10.00 something dah murah pun. Bagus ke nie?

so kawan- kawan aku yg bergelar student tu.sepatutunya korg jaga pemakanan eventhough duit kurang. tetapi macam mana nak fokus belajar kalau badan xsihat dan lapar. 
renung-renungkan dan fikir untuk masa hadapan.. 

p/s: jangan sentap sebab entry ini hanya untuk individual yang mengamalkannya je.

No comments: